2009-09-04 14:39:26• hírek • Szatmár.ro

Vasárnaptól ismét jön A szólás szabadsága

A nyári szünet után, szeptember 6-án, vasárnap újra indul A szólás szabadsága, az MTV heti hírháttér műsora. Az 50 perces magazin megújult grafikával, HD minőségben, 16:9-es képarányban készül.

A nyolcadik évadába lépő hírműsor, A szólás szabadsága továbbra is vasárnaponként, a megszokott időpontban: este kilenckor látható az m1-en. A forma új, a tartalom hetente frissül. A műsor ezentúl új főcímmel, új grafikával, HD minőségben, 16:9-es képarányban látható.

A műsor első fele mindig az adott hét legfontosabb eseményével, hírével foglalkozik. „Exkluzív interjúk és stúdióvendégek vidéki és külföldi műholdas kapcsolások, riportok segítségével igyekszünk bemutatni be az összefüggéseket. Miután itt több idő van, mint a Híradóban,vagy az Estében a rövid tudósításokon túl, lehetőség van feltárni, hogy az eseményekből, politikai döntésekből pontosan mi és hogyan érintheti a nézőket" - mondta Kardos Ernő a Szólás szabadsága főszerkesztője.

A hét témája mellett rendszeresen szó lesz olyan fontos, aktuális, tömegeket érintő ügyekről, amelyeket a közélet szereplői nem tartanak ugyan napirenden, de az utcán vagy az autóbuszon beszéd- vagy vitatémák. Ezen kívül vannak személyiségek, akikre kíváncsi a néző, őket rendre a stúdióba várják. „Remélhetőleg rövid időn belül, a ma még betegeskedő Bujtor Istvánt, a válság-szakértő magyar milliárdos Soros Györgyöt és a határnyitást Amerikában ünneppé nyilvánító Arnold Schwarzeneggert is a vendégeink között köszönthetjük" - mondta a műsorvezető, Krizsó Szilvia. De az már biztos, hogy a jövő héten A szólás vendége lesz Bajnai Gordon miniszterelnök, és a szerkesztőség meghívta Robert Fico szlovák kormányfőt is.

A szólás szabadsága legutóbbi, évadzáró adását, közel egymillió néző kísérte figyelemmel. A nyolcadik évadra szintén hasonló nézőszámra számít a szerkesztőség.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: